БЕРЕЗАНЬ. Голова єпархіального відділу духовної підтримки та реабілітації учасників бойових дій на Сході України благословив перший призов новоствореного військомату

БЕРЕЗАНЬ. Голова єпархіального відділу духовної підтримки та реабілітації учасників бойових дій на Сході України благословив перший призов новоствореного військомату6 листопада 2015 року Голова єпархіального відділу духовної підтримки та реабілітації учасників бойових дій на Сході України благочинний Березанського округу ієромонах Назарій (Омеляненко) взяв участь у заходах присвячених першому призову Березанського військового комісаріату.

Також був присутнім голова єпархіального відділу "Церква і культура" протоієрей Олександр Клименко. Восени цього року було створено Березанський військомат, від якого під час осіннього призову було призвано перших п'ять хлопців, котрі проходитимуть строкову службу у лавах української армії.

Зі вступним словом до призовників звернувся Березанський військовий комісар Крот О. М. та депутат Київської обласної ради Павленко О. Н. Зі словом настанови та благословенням до призників звернувся благочинний Березанського округу ієромонах Назарій. Він звернув увагу на християнське розуміння патріотизму та закликав усіх до молитви за нашу державу та народ. Наостанок прозвучало декілька пісень патріотичного характеру.