Вийшла з друку книга Керуючого справами Української Православної Церкви, митрополита Бориспільського і Броварського Антонія "Вивчаючи Євангеліє. Вступ до вивчення Святого Письма Нового Завіту".

Вийшла з друку книга Керуючого справами Української Православної Церкви, митрополита Бориспільського і Броварського Антонія Вийшла з друку книга Керуючого справами Української Православної Церкви, митрополита Бориспільського і Броварського Антонія "Вивчаючи Євангеліє. Вступ до вивчення Святого Письма Нового Завіту".

 

У книзі, об'ємом у 544 сторінки, викладено загальні відомості з ісагогіки Нового Завіту, розглянуто історію канону новозавітного тексту, наведено інформацію про його давні переклади та видання, а також про авторів та особливості кожного з чотирьох Євангелій; подано тлумачення Четвероєвангелія до початку суспільного служіння Господа Іісуса Христа.  

Видання розраховано на студентів та викладачів духовних шкіл та богословських курсів, а також на всіх зацікавлених дослідженням Святого Письма.