Бесіди

Тест на християнство: чи я християнин?

Тест на християнство: чи я християнин?Життя християнина – щасливе життя. Тому так просто і перевірити, чи я християнин. Якщо щасливий, всім задоволений, не нарікаєш, дякуєш Творцю за життя, за щоденні подарунки та милості, можеш вважати себе християнином.

Детальніше...

Навіщо Господь попускає біди? Головна мета

Навіщо Господь попускає біди? Головна метаЧому хоче навчити людей Спаситель, пояснює митрополит Антоній (Паканич). 

Детальніше...

Відносно УПЦ здійснюється справжній терор — митрополит Антоній

Відносно УПЦ здійснюється справжній терор — митрополит Антоній«Не побоюся назвати те, що сталося, — терором. Адже і в Одесі, і в подібних випадках на Буковині, Сумщині та Рівненщині під пряму загрозу було поставлено життя багатьох людей».

Детальніше...

Як українці відзначили Великдень в 2020 році?

Як українці відзначили Великдень в 2020 році?Програма "Церква і суспільство" за участю Митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, Керуючого справами Української Православної Церкви. Випуск 171.

Детальніше...

Випробування коронавірусним карантином. Грань, через яку Церква не може переступити — митрополит Антоній (відео)

Випробування коронавірусним карантином. Грань, через яку Церква не може переступити — митрополит Антоній (відео)Людство і, зокрема, держава Україна стали перед складним випробуванням — коронавірусною пандемією. Українська Православна Церква цінує людське життя понад усе і прислухається до всіх рекомендацій влади з метою убезпечити своїх парафіян. Але є межа, через яку Церква ніколи не повинна переступати. Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній у своєму коментарі на YouTube-каналі «Лавра. Путь спасения» пояснив, що це ставлення до храму і Таїнства Євхаристії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Детальніше...

Про коронавірус і тверезе мислення. Митрополит Антоній в авторському проекті Юрія Тандіта "Добро і зло" (відео)

Про коронавірус і тверезе мислення. Митрополит Антоній в авторському проекті Юрія Тандіта Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в авторському проекті Юрія Тандіта "Добро і зло".

Детальніше...

Розділення набагато страшніше від коронавірусу - митрополит Антоній

Розділення набагато страшніше від коронавірусу - митрополит Антоній«Будь-який вірус можна вилікувати. У стократ складніше вилікувати розділення, що запанувало в людських серцях». Про це сказав Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський та Броварський Антоній, коментуючи ситуацію з евакуацією українців з Китаю, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Детальніше...

Які Помісні Церкви визнали ПЦУ?

Які Помісні Церкви визнали ПЦУ?Програма "Церква і суспільство" за участю Митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, Керуючого справами Української Православної Церкви. Випуск 120.

Детальніше...

Як знайти духівника і навіщо він потрібен? Феномен младостарчества

Як знайти духівника і навіщо він потрібен? Феномен младостарчестваПрограма "Церква і суспільство" за участю Митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, Керуючого справами Української Православної Церкви. Випуск 135.

Детальніше...

Митрополит Антоній: Сяйво Пасхи Христової долає духовну ніч нашої душі

Митрополит Антоній: Сяйво Пасхи Христової долає духовну ніч нашої душіМитрополит Антоній (Паканич) вважає, що у великодні дні людині надана унікальна можливість духовного прозріння, бачення своїх гріхів.

Детальніше...

Які мрії обов'язково збуваються: одна неодмінна умова

Які мрії обов'язково збуваються: одна неодмінна умоваМитрополит Антоній (Паканич) розповів, які мрії виконуються і чому.

Детальніше...

Найвища точка Великого посту: до чого треба прагнути

Найвища точка Великого посту: до чого треба прагнутиДуховна порада митрополита Антонія (Паканича) напередодні Великого посту.

Детальніше...

Чи втручається держава в УПЦ? Відносини Церкви і Держави (відео)

Чи втручається держава в УПЦ? Відносини Церкви і Держави (відео)

Програма "Церква і суспільство" за участю Митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, Керуючого справами Української Православної Церкви. Випуск 119.

Детальніше...

Правила духовної безпеки у зв'язку з розколом

Правила духовної безпеки у зв'язку з розколомДуховні поради митрополита Антонія (Паканича).

Детальніше...

Сторінка 1 із 8