Юні актори із столиці привітали вихованців мокрецького дитячого будинку з новорічними і різдвяними святами

Юні актори із столиці привітали вихованців мокрецького дитячого будинку з новорічними і різдвяними святами24 грудня 2014 року напередодні різдвяних та  новорічних  свят  за сприяння Відділу сім'ї та молоді Бориспільської  єпархії відбулася зустріч творчого колективу гуртка театрального мистецтва середньої школи № 74 м. Києва з вихованцями мокрецького дитячого будинку "Надія".  Юні артисти завітали до дитячого будинку з новорічною виставою та подарунками , які були придбані за кошти, виручені під час благодійного шкільного ярмарку. Тепер автопарк дитячого будинку поповнився трьома новенькими велосипедами.

Між дітьми зав'язалося жваве спілкування: вихованці дитячого будинку провели екскурсію по своїх кімнатах, розповіли про своє життя і навіть продемострували свої таланти в співах, танцях та декламуванні віршів. Кожен отримав велику духовну користь: для жителів міста стало відкриттям реальне життя вихованців дитячого будинку,  вони ж,  у свою чергу, мали змогу спілкуватися з однолітками.

Після відвідування дитячого будинку,  група київських школярів відвідала Свято-Георгієвський храм с. Заворичи. Прот. Олександр Журавльов провів екскурсію по храму. Під час чаювання батюшка розповів юним артистам про глибокий духовний зміст  Різдва Христового. Дискутуючи, діти дійшли до висновку, що найдорожчими подарунками для Христа є любов до ближнього, увага та співчуття  до людей, які цього потребують. Напередодні Різдва кожен отримав від отця Олександра набір для творчості "Різдвяний вертеп".