Нічне богослужіння у Велику Суботу

Нічне богослужіння у Велику СуботуУночі, 1 травня 2021 року, у Велику Суботу, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері були відслужені часи, зображальні, вечірня та Літургія святителя Василія Великого.

Богослужіння очолив Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, якому співслужили ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр, проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій, а також клірики Академічного храму.

Наприкінці Літургії митрополит Антоній, за церковним уставом, прочитав молитву на благословення хліба та вина.

Після відпусту Високопреосвященніший владика звернувся до присутніх з архіпастирським словом, у якому акцентував увагу на значенні Великої Суботи, а наостанок, закликав на всіх Боже благословення і побажав у чистоті та радості зустріти Світле Христове Воскресіння.

 Нічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику СуботуНічне богослужіння у Велику Суботу