ПЕРЕМОГА. Священик з вірянами відвідали будинок пристарілих

ПЕРЕМОГА. Священик з вірянами відвідали будинок пристарілих14 січня 2019 року, з гостинцями та різдвяними вітаннями, духовні чада протоієрея Михаїла Макеєва настоятеля Свято-Георгіївської церкви с. Селище, завітали в будинок пристарілих і непрацездатних, що знаходиться в с. Перемога Баришівської ОТГ.

До святкового дійства долучився місцевий священик настоятель церкви Різдва Богородиці протоієрей Олександр Ярмольчик. До речі, таку Різдвяну акцію проводять вже не вперше. Спочатку в молитовній кімнаті відслужили заздравний молебень, який очолив отець Олександр, йому співслужив диякон Сергій Оберенко. А потім співали колядки, декламували вірші і віншували. Дехто з мешканців будинку не стримував сліз радості. До тих, в кого проблеми з пресуванням, колядники заходили в кімнати.

Завідуюча соціальним закладом Любов Орел радо зустріла посланців отця Михаїла Макеєва.  На Різдвяне свято також прибув й Іван Іванович Кутовий – директор Баришівського районного територіального центру соціального обслуговування.