КОРЖІ. У парафії відбувся Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!»

КОРЖІ. У парафії відбувся Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!»15 січня 2017 року, в день пам’яті преп. Серафима Саровського,  у будинку культури села Коржі вже другий рік поспіль відбувся Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!». На початку свята зі словами вітання звернувся благочинний Березанського округу, архімандрит Назарій (Омеляненко). Також була присутня місцева влада. Ведучими заходу були Гавриш Яна та Тишик Ольга.

Цьогоріч свято було багатобарвним, адже в ньому взяли участь різні колективи та вікові категорії, як церковні так і світські, як діточки так і дорослі, зокрема: танцювальний дитячий колектив «Енерджи», який презентував присутнім танець «Діти, бережіть своїх батьків»; вже за традицією, своїми співами порадували глядачів колядками вихованці Київської духовноі академії і семінарії, яких тут дуже тепло зустрічають; свій виступ також підготувала ЗОШ с. Коржі та учні гуртка «Християнська етика»; розділив з нами цю різдвяну радість і хор Свято-Благовіщенського храму м. Березань; не залишились байдужими і наші постійні гості з с. Дернівки, церковний хор парафії храму рівноапостольного князя Володимира, які з кожним роком удосконалюються, адже свій виступ супроводжували грою на різноманітних музичних інструментах; дуже зворушливим був виступ сім’ї Куценків, де донька з мамою виконали колискову для Богомладенця Христа; з різдвяною колядою також виступив місцевий церковний хор парафії Преображення Господнього; вперше у святі взяв участь народний ансамбль смт. Баришівка «Родина», які в завершенні свого виступу присвятили козацьку пісню всім учасникам АТО та волонтерам села, завжди теплим є виступ діточок і цього разу до нас у гості завітала маленька талановита дівчинка з м. Березань, Клименко Анна з піснями про святого Миколая та любов до батьків; наостанок, різдвяною колядою «Нова радість стала» порадували нас учень 3-го класу Костенко Дмитро і учень 5-го класу Борисюк Іван.

По закінченні свята, до всіх присутніх зі словами привітання та подяки звернувся настоятель Преображенської парафії села, ієрей Миколай Борисюк. Батюшка побажав побільше Різдвяної радості, здоров’я, миру та Божої благодаті, також подякував всім учасникам концерту та небайдужим людям за моральну і матеріальну підтримку. Отець Миколай не оминув своєю увагою і наших воїнів АТО та волонтерів, подарувавши їм символічні різдвяні подарунки.

Христос рождається! Славімо Його!

Останні новини