Клірики Бориспільської єпархії беруть участь у щорічному симпозіумі з православної духовності в Бозе

Клірики Бориспільської єпархії беруть участь у щорічному симпозіумі з православної духовності в Бозе7 вересня 2016 року в чернечій громаді Бозе (Італія) відбулося відкриття XXIV Міжнародного симпозіуму з православної духовності на тему «Мучеництво і спілкування».

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Українську Православну Церкву представляє делегація на чолі з митрополитом Полтавським і Миргородським Филипом, головою Синодального відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства УПЦ, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ.

З благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія у складі делегації клірики Бориспільської єпархії: архімандрит Назарій (Омеляненко), викладач Київської духовної академі та протоієрей Богдан Огульчанський, секретар Всеукраїнського Православного педагогічного товариства, викладач Вищих богословських курсів св. рівноап. князя Володимира. На науковому заході також присутні директор Міжнародного інституту афонської спадщини в Україні Сергій Шумило та директор видавництва “Дух і літера” Костянтин Сігов.

Традиційно для участі в конференції прибули представники всіх Православних Помісних Церков, відомі богослови і церковні історики з різних країн. Окрім представників Православних Церков на симпозіумі є делегати від Римо-Католицької церкви, Апостольської церкви Вірменії, Коптської церкви, англікани та інші.

Всього у форумі бере участь понад 200 учасників з різних країн світу.