ВИШГОРОД. Пасхальний візит до Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів (ВЦПРІ) с. Лютіж та літніх і нужденних людей с. Димер

ВИШГОРОД. Пасхальний візит до Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів (ВЦПРІ) с. Лютіж та літніх і нужденних людей с. ДимерПо благословенню Високопреосвященнішого Антонія митрополита Бориспільського та Броварського, керуючого Бориспільською єпархією, у Пасхальні дні, Світлу Суботу, 7 травня дитячий хор Недільної школи на чолі з настоятелем храму свв. Бориса і Гліба протоієреєм Димитрім відвідали Всеукраїнський центр професійної реабілітації інвалідів (ВЦПРІ) с. Лютіж та літніх і нужденних людей, які знаходяться у стаціонарному відділенні для постійного та тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян у с. Димер, Вишгородського району.

Своїм візитом діти принесли Пасхальну радість, заспівавши стихири Пасхи та ірмоси Пасхального канону. А благочинний церков Першого Вишгородського округу протоієрей Димитрій Денисенко привітав всіх присутніх з Великоднем, вручив пасхальні гостинці та побажав усім доброго здоров’ї, зустріти ще не одне таке велике свято з радістю, Божою милістю, терпінням та любов’ю один до одного та до Бога.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Останні новини