У Березані помолилися за жертв Голодомору 1932-1933 рр.

У Березані помолилися за жертв Голодомору 1932-1933 рр.В п’ятницю, 22 листопада у м. Березань в актовій залі краєзнавчого музею відбувся захід, присвячений 80-й річниці Голодомору 1932-1933 рр., в якому взяли участь настоятель Михайлівської парафії міста, духівник Березанського благочинія прот. Петро Красножон та настоятель Софронієвської парафії ієрей Олександр Клименко.

У вступному слові о. Петро закликав помолитися за усіх невинно постраждалих від дій богоборчої влади, побажав усім присутнім твердої віри і стійкості у відстоюванні своїх традицій, щоби не допустити повторення тієї страшної трагедії минулого.

У Березані помолилися за жертв Голодомору 1932-1933 рр.Була відправлена поминальна служба за всіма померлими від численних голодоморів, що спіткали наш народ. 

В заході взяли участь міський голова Дунаєнко Анатолій Євгенович, заступник міського голови Іващенко Наталія Степанівна, начальник відділу культури і туризму Шевель Андрій Хомич, почесний громадянин міста, директор Березанського краєзнавчого музею Рих Галина Лаврентіївна, представники ветеранських організацій, трудових колективів, члени поетичних спілок, учні загальноосвітніх шкіл та інші представники громади міста.