Новини єпархії

ВИШГОРОД. Відправвлено чергову гуманітарну допомогу на Донеччину

ВИШГОРОД. Відправвлено чергову гуманітарну допомогу на Донеччину12 квітня парафія на честь святого великомученика та цілителя Пантелеймона м.Вишгород відправили гуманітарну допомогу на Донеччину.  

Детальніше...

Спасо-Преображенська парафія Коржів передала гуманітарну допомогу військовим, що проходять реабілітацію.

Спасо-Преображенська парафія Коржів передала гуманітарну допомогу військовим, що проходять реабілітацію. 10 квітня  цього року настоятель Спасо- Преображенської парафії села Коржі протоієрей Миколай Борисюк разом із парафіянами храму долучилися до збору  продуктів та різних смаколиків, котрі будуть передані для наших захисників, що проходять реабілітацію в селі Циблі.

Детальніше...

Престольне свято Свято-Благовіщенського храму міста Березані.

Престольне свято Свято-Благовіщенського храму міста Березані.  07 квітня 2024 року у Хрестопоклонну неділю та дванадесяте свято Благовіщення Пресвятої Богородиці у Свято-Благовіщенському храмі міста Березані з благословення Високопреосвященнішого Антонія,  митрополита Бориспільського і Броварського, Божественну Літургію завершив секретар Бориспільської єпархії Високопреосвященніший Діонісій, архієпископ Переяслав-Хмельницький.

Детальніше...

Засідання Священного Синоду Української Православної Церкви.

Засідання Священного Синоду Української Православної Церкви.10 квітня 2024 року у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії міста Києва під головуванням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія відбулось перше у поточному році засідання Священного Синоду Української Православної Церкви.

Детальніше...

Благовіщення Пресвятої Богородиці

 Благовіщення Пресвятої Богородиці7 квітня 2024 року, у Неділю Другу Великого посту, свято Благовіщення Пресвятої Богородиці Керуючий справами Української Православної Церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію у храмі на честь преподобного Агапіта Печерского Києво-Печерської Лаври.

Детальніше...

Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських

Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських31 березня 2024 року, у Неділю 2-гу Великого посту, день памʼяті Собору всіх преподобних отців Києво-Печерських, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив урочисте богослужіння у храмі в імʼя преподобного Агапіта Печерського у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.  

Детальніше...

Субота другої седмиці Великого посту

Субота другої седмиці Великого посту30 березня 2024 року, у суботу другої седмиці Великого посту, Керуючий справами Української Православної Церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію у храмі на честь преподобного Агапіта Печерского Києво-Печерської Лаври.

Детальніше...

КОРЖІ. Парафія передала 4000 гривень для придбання старлінку

КОРЖІ. Парафія передала 4000 гривень для придбання старлінку26 березня 2024 року настоятель Спасо-Преображенської парафії протоієрей Миколай Борисюк від релігійної громади передав 4000 гривень для придбання старлінку Ганні Потупі, дружині військового, котрий захищає Україну.

Детальніше...

Субота першої седмиці Великого посту

Субота першої седмиці Великого посту23 березня 2024 року, у суботу першої седмиці Великого посту, Керуючий справами Української Православної Церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію у храмі на честь преподобного Агапіта Печерского Києво-Печерської Лаври.

Детальніше...

Торжество Православ’я

Торжество Православ’я24 березня 2024 року, у Неділю першу Великого посту, Торжество Православ’я, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив урочисте богослужіння у храмі в імʼя преподобного Агапіта Печерського у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Детальніше...

Сторінка 1 із 411