Молодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у Вінниці

Молодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у Вінниці6 травня 2021 року на запрошення голови молодіжного відділу Вінницької єпархії протоієрея Миколая Дудніка молодь Бориспільскої єпархії разом з керівником молодіжного відділу протоієреєм Максимом Молотковим вирушила до міста Вінниця на молодіжний літній бал. 

Захід відбувся у приміщенні актової зали недільної школи місцевого Хрестовоздвиженського храму. Благодійний бал відбувся з благословення митрополита Вінницького і Барського Варсонофія. Кошти, зібрані на балу, були передані організаціям з допомоги малозабезпеченим сім'ям та на закупівлю медикаментів для потребуючих людей. 

Молодь мала чудову можливість познайомитись з містом, знайти нових друзів, обмінятись думками з православною молоддю, місцевим духовенством ну і звичайно ж повальсувати хто вміє. 

Під час свята для учасників був організований фуршет із різними смаколиками. До чудової атмосфери свята додалося і відвідання славнозвісних вінницьких співаючих фонтанів. Після всього за незмінною традицією молоді нашої єпархії завітали до місцевого Макдональс аби трошки підкріпись та набратись сил для дороги назад. Трохи виснажені тривалою подорожжю, але в чудовому настрої повернулися додому.

Велика подяка організаторам свята за чудовий та смачний прийом, а голові Вінницької молодіжки отцю Миколаю за запрошення. 

  Молодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у ВінниціМолодь єпарахії взяла участь у молодіжному літньому балі у Вінниці

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31