Священник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООС

Священник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООСЗ 20 по 23 грудня 2021 року при взаємодії заступника синодального військового відділу УПЦ  протоієрея В'ячеслава Яковенка військові священники Ізюмcької та Сєверодонецької єпархій звершили гуманітарну поїздку в зону ООС (АТО). Також у поїздці взяли активну участь - керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії протоієрей Максим Молотков, молодь Бориспільської та Харківської єпархій. 

Місія доставила військовим Луганщини та Донеччини подарунки та презентувала театральну виставу до свята Святого Миколая. Учасники благодійної місії відвідали сиротинці в с. Кремінна та в м.Щастя на Луганщині. В сиротинцях священники молились із вихованцями та презентували святкову виставу, після якої діти отримали солодкі подарунки.  

В піднесеному настрої, хоча і втомлені такою далекою поїздкою, повернулись щасливі по своїх домівках з радістю в серці, що мали можливість зробити потрібну і добру справу.

Священник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООССвященник Бориспільської єпархії з благодійною місією відвідав зону проведення ООС 

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31