У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід "День Православної молоді"

У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід 16 лютого 2020 року, з благословення Високопреосвященнішого Митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, відбувся традиційний єпархіальний захід "День Православної молоді". У вечорі взяли участь представники молодіжок та недільних шкіл Бориспільської єпархії (близько 150 учасників).

Захід пройшов у форматі кінофоруму. Молодь підготувала різні короткометражки розкриваючи соціальні проблеми: виховання дітей, відношення до батьків, залежність від мобільних телефонів, дію промислу Божого у житті людини та ін. На початку заходу зі словами привітання до молоді звернувся Преосвященніший Амвросій, єпископ Згурівський. Владика побажав Божого благословіння на подальші труди та подякував організаторам вечора.

Також на свято традиційно прибули гості із Волинської єпархії. Презентували декілька відеороликів, поділились досвідом роботи, а також провели цікаву гру із залом. Переможці отримали чудові подарунки. На завершення заходу для всіх учасників Кінофоруму був організований солодкий стіл. 

 

 У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід У Борисполі відбувся традиційний єпархіальний захід