Священники Бориспільської єпархії взяли участь у заходах щодо вшанування воїнів-інтернаціоналістів

Священники Бориспільської єпархії взяли участь у заходах щодо вшанування воїнів-інтернаціоналістів13 лютого 2020 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації пройшли заходи щодо вшанування воїнів-інтернаціоналістів з нагоди 31-ї річниці виведення військ з Афганістану. 

В заходах взяли участь військові священники, члени Української спілки  ветеранів Афганістану - протоієрей Вячеслав Яковенко, керівник відділу Бориспільської єпархії по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями  протоієрей Володимир Гонтар та керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії ієрей Максим Молотков. Відзнакою Синодального військового відділу "Віра, честь, мужність" ІІ ступеня  за старанні труди на славу Святої Церкви та у зв'язку з 60-річчям нагороджено заступника голови Деснянської районної спілки ветеранів Афганістану м. Києва полковника С. І. Козаченко.

 Священники Бориспільської єпархії взяли участь у заходах щодо вшанування воїнів-інтернаціоналістівСвященники Бориспільської єпархії взяли участь у заходах щодо вшанування воїнів-інтернаціоналістівСвященники Бориспільської єпархії взяли участь у заходах щодо вшанування воїнів-інтернаціоналістівСвященники Бориспільської єпархії взяли участь у заходах щодо вшанування воїнів-інтернаціоналістів