Представники Бориспільскої єпархії взяли участь у дні «Молитви за сиріт»

Представники Бориспільскої єпархії взяли участь у дні «Молитви за сиріт»6 листопада 2019 року представники Бориспільскої єпархії взяли участь у дні «Молитви за сиріт», який був організований Київською обласною державною адміністрацією, і проходив у м. Біла Церква. 

Бориспільську єпархію представили голови єпархіальних відділів сім`ї та молоді протоієрей Іоанн Омельчук та ієрей Максим Молотков.

В часі заходу слова привітання були виголошені представниками різних релігійних конфесій України. Від делегації УПЦ виступив митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин. На завершення заходу всі учасники взяли участь у флеш-мобі та зробили загальне фото.

 Представники Бориспільскої єпархії взяли участь у дні «Молитви за сиріт»Представники Бориспільскої єпархії взяли участь у дні «Молитви за сиріт»Представники Бориспільскої єпархії взяли участь у дні «Молитви за сиріт»Представники Бориспільскої єпархії взяли участь у дні «Молитви за сиріт»Представники Бориспільскої єпархії взяли участь у дні «Молитви за сиріт»