Керівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матері

Керівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матері11-12 травня 2019 року керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії священик Максим Молотков влаштував у парафіях сіл Калита та Світильня Броварського району святкування Дня жінок-мороносиць та Дня матері. З цієї нагоди проводились божественні літургії в церквах обох приходів за участю дитячого хору м. Кременчук. Всі дітки, що співали та були в храмі у цей день, отримали від спонсорів у подарунок м’які іграшки. До того ж по закінченню богослужіння їх пригостили смачним обідом і солодощами.

Основні події розгорнулись на стадіоні Світильнянського НВК. Родзинкою всього свята стало те, що вітали людей з Днем жінок-мироносиць лише діти і дитячі колективи. Серед них місцевий колектив «Світлинка», дитячий колектив с. Плоске «Джерельце», вихованці естрадної пісні «Маестро» з смт Калита та православна агітбригада «3D» з Кременчука. В кінці свята присутніх пригощали смачною картоплею з польової кухні. Після виступу всі учасники дійства отримали солодкі подарунки та іграшки.

Настоятель отець Максим висловлює велику подяку всім, хто допоміг в організації заходу: повару польової кухні Чернюку Василю Васильовичу та жінкам, які йому допомагали; Решотко Тетяні Миколаївні (директор Світильнянського НВК); спонсорам свята Петрову Павлу Євгенійовичу (директор ТОВ «Світильнянське»), Жовтусі Костянтину Володимировичу (директор ТОВ «Комбіфіт») та Лях Наталії Іванівні.

 Керівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матеріКерівник єпархіального молодіжного відділу організував свято до Дня жінок-мороносиць та Дня матері