Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському форумі "Сім'я і шлюб: етапи підготовки до створення міцної сім'ї"

Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі З 14 по 16 травня 2019 року, Місія Синодального відділу у справах сім'ї провела Всеукраїнський навчально-методичний форум "Сім'я і шлюб: етапи підготовки до створення міцної сім'ї.

Духовенство з багатьох єпархій УПЦ пройшло курс і навчання від провідних фахівців, що запроваджують програми підготовки до сімейного життя. Такими фахівцями і лекторами на форумі були Адріан Буковинський, доктор з філософії та експерт з сімейних питань та професор КДАіС протоієрей Олексій Добош.

Бориспільську єпархію на форумі представили: голова сімейного відділу єпархії протоієрей Іоанн Омельчук, голова інформаційно-просвітницького відділу єпархії протоієрей Анатолій Слинько, протоієрей Євген Федін, протоієрей Ігор Степанюк, священик Сергій Розман, Козел Роман Миколайович.

По завершенні форуму учасники отримали сертифікати Місії Синодального відділу у справах сім'ї про проходження навчального семінару та про готовність передавати свої знання іншим.

 Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі Представники єпархії взяли участь у Всеукраїнському  форумі