КОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну тему

КОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну тему23 квітня 2019 року з ініціативи настоятеля храму с. Коржі Березенського благочиння (Баришівський район) протоієрея Миколая Борисюка, керівник єпархіального молодіжного відділу протоієрей Іоанн Омельчук провів бесіду з учнями місцевої школи на тему: «Пасха - день нашого спасіння».

Під час уроку діти переглянули короткометражку про страждання та воскресіння Христа Спасителя, задали запитання священникам. По завершенні уроку духовенство разом з дітками прикрасили писанками одне із дерев на шкільному подвір’ї. Також учні виклали живими літерами на подвір’ї школи слово «МИР». Цією акцією діти показали своє велике бажання того, щоб в нашій країні настав довгоочікуваний мир. І, можливо, саме цієї Пасхи Господь пошле нам таку радість по молитвах юних дитячих сердець.

КОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну темуКОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну темуКОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну темуКОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну темуКОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну темуКОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну темуКОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну тему КОРЖІ. Керівник єпархіального молодіжного відділу  провів бесіду з учнями місцевої школи на пасхальну тему

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31