Бориспільська єпархія надрукувала Православний календар на 2019 рік

Бориспільська єпархія надрукувала Православний календар на 2019 рікЗ благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, інформаційно-просвітницький відділ Бориспільської єпархії надрукував настінний перекидний "Православний календар на 2019 рік. Храми Бориспільської єпархії Української Православної Церкви" українською мовою.

Православний календар представляє собою 28 сторінок формату А4 у повному кольорі двостороннього друку. На кожній сторінці розміщено фотографії унікальних храмів Бориспільської єпархії, а також позначені православні свята, щоденні поминання святих, пости та дні особливого поминання померлих протягом року. Також тут є вказівки про те, в які дні, яку їжу можна вживати згідно церковного уставу. Корисними для віруючих стануть духовні поради керуючого Бориспільською єпархією Високопреосвященнішого митрополита Антонія.

"Православний календар 2019" стане чудовим подарунком рідним і друзям до свята Миколая, Нового року, Різдва Христового, Богоявлення.

Календар можна придбати у храмах Бориспільської єпархії та на складі Київської митрополії.

Інформація за e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефоном: 067 442 26 87

Бориспільська єпархія надрукувала Православний календар на 2019 рік

Бориспільська єпархія надрукувала Православний календар на 2019 рікБориспільська єпархія надрукувала Православний календар на 2019 рік