Керівники молодіжного та сімейного відділів взяли участь у XIV Всеукраїнській молодійжній конференції

Керівники молодіжного та сімейного відділів взяли участь у XIV Всеукраїнській молодійжній конференціїЗ 4 по 8 червня 2018 року в селищі Лазурне Херсонської області відбулася  XIV Всеукраїнська конференція голів і представників молодіжних відділів Української Православної Церкви. Бориспільську єпархію на з'їзді представляли керівник єпархіального молодіжного відділу ієрей Максим Молотков, керівник єпархіального сімейного відділу протоієрей Іван Омельчук та ветеран АТО, командир відділення 81-ї десантної бригади  Роман Сливоцький.

Розпочався з'їзд із загального молебню та привітальних слів предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна та голови синодального молодіжного відділу архієпископа Обухівського Іони. У заході взяли участь понад 100 делегатів майже зі всіх єпархії УПЦ.

На конференції під час виступів було висвітлено багато цікавих тем, які стосувались виховання дітей, роботи з молоддю, організації дитячих православних таборів. Багато єпархій презентували свій досвід. Власними напрацюваннями та здобутками поділився і керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії ієрей Максим Молотков. Від синодального сімейного відділу протоієрей Іван Омельчук висвітлив актуальні проблеми гендерної політики в сімейних відносинах.

Окрім представників церкви в роботі конференції взяли участь лікарі-онкологи, розповівши про проблеми ракових захворювань в Україні та про співпрацю і моральну підтримку хворих з боку духовенства.

Закінчився з’їзд Божественною Літургією, яку очолив архієпископ Обухівський Іона.

Останні новини