Керівники сімейного і молодіжного єпархіальних відділів взяли участь у Всеукраїнському форумі сім`ї «Щаслива роди на - міцна Україна»

Керівники сімейного і молодіжного єпархіальних відділів взяли участь у Всеукраїнському форумі сім`ї «Щаслива роди на - міцна Україна»14 березня представники Бориспільської єпархії, на чолі з головою сімейного відділу Протоієреєм Іваном Омельчуком та головою молодіжного відділу ієреєм Максимом Молотковим, взяли участь у Всеукраїнському форумі сім`ї «Щаслива родина - міцна Україна».

На форумі розглядались і піднімались різні питання, які стосуються проблем створення та зміцнення сім`ї. Піднімалась проблематика абортів, сурогатного материнства, сирітства та ін. В форумі взяли участь представники різних релігійних організації, політичні діячі, депутати. Після пленарного засідання відбулась панельна дискусія, в якій також дав свій коментар і співробітник Синодального відділу УПЦ у справах сім`ї та керівник сімейного відділу прот. Михаїл Коник.

По обіді робота форуму продовжилась у секціях з різними напрямками, круглим столом «Сімейна політика - перспектива реалізації».

В ході форуму були визначені напрямки роботи суспільства та церкви на зміцнення інституту сім`ї в Україні.