Переможець проекту “Голос країни-2017” протоієрей Олександр Клименко відвідав Кіровоградський медичний коледж

Переможець проекту “Голос країни-2017” протоієрей Олександр Клименко відвідав Кіровоградський медичний коледж22 січня 2017 р., з благословення Керуючого Кіровоградською єпархією Української Православної Церкви митрополита Кіровоградського і Новомирогродського Іоасафа, на запрошення дирекції, в актовій залі Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й. Мухіна відбулася зустріч переможця проекту “Голос країни-2017”, клірика Бориспільської єпархії протоієрея Олександра Клименко зі студентами та педагогічним колективом цього навчального закладу. Про це повідомляє сайт Кіровоградської єпархії.

У відкритій формі священик поспілкувався з присутніми на теми, які цікавили аудиторію і розгорнуто відповів на всі запитання. Надовго запам´ятається присутнім цього дня у актовому залі студентам та викладачам радість, подарована щирим спілкуванням з батюшкою.  Духовна бесіда виявилася дуже насиченою і цікавою, адже більшість студентів з нетерпінням чекали зустрічі зі світлим священиком, який ще зовсім недавно дарував всім телеглядачам проекту “Голос країни” чудові емоції і переживання і нині звершує свій  Всеукраїнський місіонерсько-просвітницький тур по єпархіях Української Православної Церкви, чаруючи свої співом та добрим словом людей у переповнених концертних залах України.

Переможець проекту “Голос країни-2017” протоієрей Олександр Клименко відвідав Кіровоградський медичний коледж  Переможець проекту “Голос країни-2017” протоієрей Олександр Клименко відвідав Кіровоградський медичний коледжПереможець проекту “Голос країни-2017” протоієрей Олександр Клименко відвідав Кіровоградський медичний коледж