У Броварах та Калиті до дня святого Миколая пройшов молодіжний флешмоб «Привітай ближнього зі святом» (відео)

У Броварах та Калиті до дня святого Миколая пройшов молодіжний флешмоб «Привітай ближнього зі святом» (відео)18 грудня 2017 року керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії до дня пам'яті святого Миколая організував у м. Бровари молодіжний флешмоб «Привітай ближнього зі святом». До цієї акції долучилися діти, вчителі, священники з різних сіл: Світильнянського НВК, Русанівської ЗОШ разом зі своїм настоятелем протоієреєм Григорієм Сірук, та Руднянської ЗОШ із настоятелем отцем Григорієм Павлюком. Також долучилися до свята і працівники Броварського районного будинку культури.

У Броварах та Калиті до дня святого Миколая пройшов молодіжний флешмоб «Привітай ближнього зі святом» (відео)Діти на листочках написали побажання та, прикріпивши їх до солодощів, дарували всім без винятку, хто траплявся на шляху: діткам, працівникам ЖЕКів, водіям, таксистам, поліціянтам, військовим. На самій акції попереду їхав святий Миколай на коні, далі йшли діти – вихованці Русанівської ЗОШ, зразково-показового дитячого оркестру, які грали на сопілках, а інші співали пісню про Миколая. Далі дітки-янголи з крилами йшли та роздавали солодкі «миколайчики» всім з побажаннями. В кінці процесії йшов професійний хор Ольховської Ганни Іванівни, який теж співав пісню про Миколая.

Загалом дітки привітали солодкими «миколайчиками» більш ніж 1000 людей. З гарними емоціями доброти, що хоч невелику, але все ж таки радість свята комусь подарували. Велика подяка всім, хто долучився до цього радісного флешмобу.

А на саме свято діти-прихожани храму в смт. Калита, де теж служить священик Максим Молотков, теж повторили цей флешмоб. Разом із отцем Максимом ввечері з такими солодкими подарунками з побажаннями, які власноруч написали, одягнувши крила янголят, пішли по містечку, вітаючи всіх на своєму шляху. Сповнені емоцій доброти, радості, що комусь подарували свято, повернулись додому.

Велика подяка всім, хто допоміг створити радість. І хай по молитвам святителя Миколая всемилостивий Господь дорує милість всім створюючим милість.

Голова єпархіального молодіжного відділу

ієрей Максим Молотков