Керівник єпархіального сімейного відділу взяв участь у Профілактично-корекційній акції «Перехрестя»

Керівник єпархіального сімейного відділу взяв участь у Профілактично-корекційній акції «Перехрестя»Традиційно щороку службою у справах дітей та сім’ї Баришівської райдержадміністрації організовується та проводиться районна профілактично - корекційна акція «Перехрестя». Як зазначила начальник Служби, Ганна Іванівна Ігнатенко, цей захід спрямований на те, щоб вберегти дітей від розмивання ціннісних орієнтирів, що є фундаментом, на якому продовжують поширюватися алкоголізм, паління, наркоманія, токсикоманія; протиправних дій, попередити скоєння правопорушень та злочинів, що призводять до адміністративної та кримінальної відповідальності та  спрямувати їх  на підвищення освітнього рівня; сприяти поглибленню взаємоповаги, честі та гідності, формуванню високих моральних цінностей.

До акції, яка відбулася 12 грудня 2017 року було залучено 40 підлітків девіантної поведінки, учнів Баришівського НВК, Баришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М. Зерова, Морозівського НВК, ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей» та дітей, які перебувають на профілактичному обліку ССДС, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах; в навчальних закладах та ювенальній превенції Баришівського ВП Переяслав-Хмельницького відділу ВП ГУНП в Київській області.

На зустріч із дітьми прийшли: протоієрей Іоанн Омельчук – голова сімейного відділу Бориспільської єпархії, журналісти, представники молодіжних і громадських організацій, військовослужбовці, соціальні працівники, освітяни, юристи та інші спеціалісти, які працюють із молоддю.

Під час заходу були проведені урок патріотичного виховання, профілактичні бесіди у формі діалогу на теми: «Наслідки вживання алкогольних та психотропних речовин», «Правила поведінки учнів під час навчального процесу», «Причини формування девіантної поведінки у підлітків», «Життя – найцінніший дар Божий», «Ваше майбутнє у ваших руках».

Керівник єпархіального сімейного відділу взяв участь у Профілактично-корекційній акції «Перехрестя»Керівник єпархіального сімейного відділу взяв участь у Профілактично-корекційній акції «Перехрестя»

За матеріалами сайту www.adm-baryshivka.gov.ua

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31