КИЇВ. Відбувся з'їзд священників єпархії, які працюють з молоддю

КИЇВ. Відбувся з'їзд священників єпархії, які працюють з молоддю12 червня 2017 року за ініціативи секретаря Бориспільсько єпархії протоієрея Костянтина Пилипчука та керівника єпархіального відділу сім'ї та молоді ієрея Івана Омельчука було скликано з'їзд священників єпархії, які працюють з молоддю.

Засідання розпочалося зі спільної молитви. До складу президїї був запрошений ієрей Максим Молотков, настоятель Свято-Михайлівського храму с. Світильня, як один з найактивніших священників єпархії по роботі з дітьми та молоддю. На з'їзді були присутні понад 30 священників та багато мирян. Члени заходу обговорювали теми і пропозиції розвитку в дітях духовного та морально світогляду. За регультатами обговорення було складено план подальшої роботи з молоддю та сім'ями.

Також обговорювались питання допомоги багатодітним сім'ям, організацію дитячих православних таборів, проведення фестивалів, організації культурно-просвітницьких екскурсій для молоді. Загалом було  вислухано безліч ідей від священників та складено план різних заходів для молодого покоління.

На кінець зібрання голова засідання протоієрей Костянтин Пилипчук побажав усім допомоги Божої у втіленні всіх задумів. Закінчився з’їзд молитвою.