РОГОЗІВ. Єпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва опікується переселенцями зі Сходу України

РОГОЗІВ. Єпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва опікується переселенцями зі Сходу УкраїниПравославні віряни на кожному богослужінні моляться за знедолених, за потрепаючих в нужді, за тих, хто позбавлений прихистку, житла, за вигнанців. Ми віримо, що Милосердний Господь не позбавить їх своєї ласки і допомоги. Проте, посилаючи нам таких людей, Господь і нам дає нагоду виявити своє милосердя,  щире співчуття, гостинність і доброту. Поки є люди, що потребують нашої допомоги, ми можемо зробити хоч трішки світ кращим.

В ці нелегкі для нашої країни часи багато людей змушені покинути свої житла на Донбасі і переселитися в наші краї. Не перший рік живуть в селі Рогозові  переселенці зі сходу України. Завдяки старанням місцевої адміністрації вони розмістилися в гурожитку місцевої ткацькоі фабрики. Живуть сім'ями, з дітками, хтось має постійну роботу, хтось влаштувася на тимчасову, дехто їздить на роботу в Бориспіль. Проте важко все починати спочатку на новому місці. І якою важливою є найменша допомога усіх небайдужих людей до їх труднощів і потреб.

Більше двох років  протоієрей Георгій Носач зі своіми помічниками опікується переселенцями в Рогозові. Не було жодного свята, жодної нагоди, щоб вони з подарунками не відвідали цих людей, з якими їх уже пов'язує щира дружба.

Так і цього разу, перед великими церковними і державними святами  отець Георгій Носач, керівник єпархіального відділу соціального служіння та благодійництва зі своіми волонтерами навідався до гуртожитку в Рогозові. Привезли машину продуктів, круп, макронних виробів, оліі, солодощів для дітей.

Як і завжди відбулася дружня розмова, обмін думками, люди просили духовних і життєвих порад, священницького благословення.

РОГОЗІВ. Єпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва опікується переселенцями зі Сходу України

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31