БОРИСПІЛЬ. Соціальний відділ єпархії передав допомогу територіальному центру соціального обслуговуваня

БОРИСПІЛЬ. Соціальний відділ єпархії передав допомогу територіальному центру соціального обслуговуваняУ православних вірян здавна існує традиція ділитися Пасхальною радістю з з усім світом. Це стосується не тільки духовноі радості, але й усім, що люди мають на столі. В ці дні православні відвідують хворих, ув’язнених, запрошують до святкового столу не тільки родичів і друзів, а й усіх нужденних. І хоча про хворих, одиноких, знедолених, багатодітних та украінських воінів, відділ соціальноі роботи та благодійництва Бориспільськоі єпархіі разом з кліриками та прихожанами турбується впродовж року, незалежно від свят та інших визначних дат, саме в пасхальні дні ця допомога щедро приправлена любов’ю, радістю, щирими побажаннями добра і миру нам усім.

І цього року, за благочестивою традицією, керівник відділу протоієрей Георгій Носач, розом з своіми помічниками передали Бориспільському міському територіальному центру соціального обслуговуваня більше 250 кг. продуктів, , щоб потім вони роздали іх тим, хто найбільше цього потребує. Там були не тільки 15 мішків домашніх пасок, але й 200 крашанок, печиво, мішки з цукром, борошном, крупою, олія, ящики з яблуками та цукерки для дітей.

А оці машини доверху навантажені коробками рибних консервів, ящиками домашньоі консерваціі, мішками з цукром, мішками з крупами, олією, печивом та багатьма іншими подарунками, які від щирого серця позносили до церкви люди, порадують наших військових, що не шкодують свого життя заради нашоі безпеки.

Хай світло Господнього Воскресіння зігріє наші серця любов’ю і надією!

БОРИСПІЛЬ. Соціальний відділ єпархії передав допомогу територіальному центру соціального обслуговуваня

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31