БРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсах

БРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсахЗ благословення митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, продовжують свою роботу богословські курси. 17 вересня 2019 року в соборі на честь святих апостолів Петра і Павла у місті Бровари відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсах. 

Молебень очолив керівник курсів протоієрей Павло Рафальський, якому співслужив викладач курсів ієрей Олександр Кот. 

У місті Бровари заняття будуть проходитимуть у храмі на честь свв. апп. Петра і Павла за адресою: м. Бровари, вул. Київська, 229.

Запрошуються всі бажаючі!

Інформація за тел.: 097 588 11 31 - протоієрей Павло Рафальський

 

 БРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсахБРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсахБРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсахБРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсахБРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсахБРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсахБРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсахБРОВАРИ. Відбувся молебень перед початком занять на катехізаторських курсах