РОГОЗІВ. Від парафій Бориспільщини передано подарунки для сімей переселенців зі сходу України та українським воїнам

РОГОЗІВ. Від парафій Бориспільщини передано подарунки для сімей переселенців зі сходу України та українським воїнамПо благословенню митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, в рамках пасхальної акції “Кожний день Світлої седмиці Христу – “Сонцю Правди” присвятимо!” група волонтерів на чолі з протоієреєм Георгієм Носачем, головою єпархіального відділу соціального служіння і благодійництва, зібрали та передали Великодні привітання від православних громад Першого Бориспільського благочиння і храмів міста Борисполя. Ці подарунки були призначені для сімей переселенців зі сходу України, які мешкають в селі Рогозів Бориспільського району.

Отець Георгій разом зі своїми помічниками завантажили повну машину подарунків, це були і продукти харчуванння – паски, крашанки, пиріжки домашньої випічки, солодощі, фрукти, одяг та взуття. Цього разу особливо зраділи діти – окрім солодощів, вони отримали велику кількість іграшок – конструктори, настільні ігри, м”які іграшки для дітей різного віку. Відбулася дружня розмова з переселенцями. Вони запросили гостей до своїх нових осель, показали як їм живеться на новому місці, розповіли про свої проблеми та потреби. Ці дружні контакти вже мають певну історію і грунтуються на взаємній повазі та довір’ї.

Його Високопреосвященство митрополит Антоній, керуючий справами УПЦ благословив привітати українських воїнів, які задіяні в зоні військового конфлікту на Сході Украіни зі Світлим святом Великодня. З великою вдячністю до захисників, усі благочиння єпархіі зібрали та передали в подарунок воїнам пасхальні дарунки – паски, крашанки, пироги, солодощі, фрукти, домашні консерви тощо.

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31