СТАРЕ. У військовій частині освячено похідну каплицю

СТАРЕ. У військовій частині освячено похідну каплицю22 квітня голова Синодального військового відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин разом із протоієреєм В’ячеславом Яковенком, керівником сектору духовної опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій Синодального військового відділу УПЦ, священиками Володимиром Гонтарем, керівником єпархіального відділу із взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуванням України Бориспільської єпархії і Максимом Щербаков настоятелем храму на честь Покрови Пресвятої Богородиці с. Кийлів ІІ Бориспільського благочиння, відвідали військову частину у селі Старому Київської області.

Владика поспілкувався з військовими, дав їм духовні настанови та освятив похідну каплицю на честь преподобного Ілії Муромця. Священики подарували для каплиці ікони, церковне начиння та Біблію. Кожному воїну священнослужителі благословили іконку Пресвятої Богородиці “Рудосільська”.

 СТАРЕ. У військовій частині освячено похідну каплицю  СТАРЕ. У військовій частині освячено похідну каплицю  СТАРЕ. У військовій частині освячено похідну каплицюСТАРЕ. У військовій частині освячено похідну каплицю