Бориспільська єпархія увійшла до кординаційної волонтерської ради Київщини для допомоги воїнам АТО

Бориспільська єпархія увійшла до кординаційної волонтерської ради Київщини для допомоги воїнам АТОЗ ініціативи  волонтерських організацій Київщини, громадських та релігійних організацій відбулася  зустріч  з головою КОДА Володимиром Шандрою та керівником обласного штабу, заступником голови КОДА  Дмитром Христюком. З благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, керуючого Бориспільською єпархією, у зустрічі взяв участь клірик єпархії прот. Геннадій Невмитий. Отець Геннадій  з групою інших волонтерів, регулярно допомагає військовим в зоні АТО, перевозячи на передову все необхідне для підтримки наших військовослужбовців.

Представникам волонтерських організацій області, які надають різноманітну допомогу військовослужбовцям у зоні АТО було запропоновано створити  обласну  координаційну волонтерську  раду.

За словами Володимира Шандри, потреба у цьому назріла вже давно, адже на разі  кожна волонтерська організація діє самостійно, але не координуючись між собою, а відтак, - немає можливості скласти реальну картину потреб військовослужбовців та створити чітко налагоджений механізм надання допомоги. При цьому існують проблеми із транспортом, складськими приміщеннями, пальним.

Голова облдержадміністрації також  подякував волонтерам за їх мужню роботу та наголосив, що лише чітко скоординувавши зусилля можна максимально використати потенціал та ресурси, які можуть надати влада та волонтери.

“Всі ми робимо важливу роботу. Кожен свою. Ми почули один одного, є перші пропозиції. Ми не маємо наміру втручатися у вашу роботу, ми прагнемо скоординувати наші дії, щоб спільно допомагати бійцям та їх родинам”, - підкреслив голова облдержадміністрації Володимир Шандра.

 Бориспільська єпархія увійшла до кординаційної волонтерської ради Київщини для допомоги воїнам АТО Бориспільська єпархія увійшла до кординаційної волонтерської ради Київщини для допомоги воїнам АТО

За матеріалами сайту: http://www.kyiv-obl.gov.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЗОНА АТО. Єпархія передала гуманітарну допомогу військовослужбовцям