ВИШГОРОД. Розпочали свою роботу єпархіальні катехізаторські курси (+розклад)

ВИШГОРОД. Розпочали свою роботу єпархіальні катехізаторські курси (+розклад)З благословення його Високопреосвященства, митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, в місті Вишгороді розпочали свою роботу богословські курси єпархіального Відділу релігійної освіти та катехізації. 2 листопада 2014 року в храмі святих страстотерпців Бориса та Гліба м.Вишгород пройшло перше заняття для слухачів єпархіальних богословсько-катехізаторських курсів. Його провів викладач КДА архім. Маркелл (Павук).

Вишгород став четвертим містом єпархії, в якому відкрився філіал богословсько-катехізаторських курсів Бориспільської єпархії. Відділення вже працюють в Борисполі, Броварах та Березані. Єпархіальні катехізаторські курси повинні дати своїм слухачам більш глибокі і систематизовані знання, які в подальшому можна буде застосувати на практиці. На курсах парафіяни вивчають богословські предмети: Священне Писання, основи православної віри (катехізис), історію Церкви, основи православного богослужіння (літургика), сектознавство і ін. Лекції читають викладачі Київської Духовної Академії.

В Вишгороді курси працюватимуть щонеділі за адресою: м. Вишгород, вул. Калнишевського, 11а, т. (296) 5 41 23. Початок занять о 13.00. Запрошуються всі бажаючі.

 

2017 навчальний рік

ІІ семестр

ДЕНЬ

ГОДИНИ

ПРЕДМЕТ/

ВИКЛАДАЧ

МІСЯЦ/ЧИСЛО

січень

лютий

березень

квітень

травень

Нд.

12.00-13.00

Історія Древної Церкви

прот.Димитрій Денисенко

22

19

12

-

07,28

Літургіка

Семінарист Димитрій Каримський

-

05

05

09

-

Нд.

12.00-13.00

Основи православної віри

прот.Димитрій
Денисенко

29

26

26

-

14

Новий Заповіт

Ієр. Анатолій Лужанський

-

12

-

02

21