ЗОНА АТО. Єпархія передала гуманітарну допомогу військовослужбовцям

ЗОНА  АТО. Єпархія передала гуманітарну допомогу військовослужбовцямЗ благословення митрополита Бориспільського та Броварського Антонія протоієрей Геннадій Невмитий у складі групи волонтерів ГО «Майдан Переяславщини» та ГО «Спільна справа» здійснив поїздку до зони АТО.

Шлях гуманітарної місії проходив за маршрутом: Мелітополь, Маріуполь, Волноваха, Старогнатівка, Богданівка. Біля цих та інших населених пунктів несуть нелегку службу солдати та офіцери ЗСУ. Серед них багато вихідців з Київської області, тому голова єпархіального відділу соціального служіння та благодійництва  прот. Георгій Носач провів збір коштів та гуманітарної допомоги військовим.

Окрім продуктів, одягу, ковдр та предметів першої необхідності на передову військовим доставили молитовники, хрестики, ладанки, іконки. Волонтери привезли та особисто доставили бійцям посилки від близьких та рідних, дитячі малюнки з побажаннями та листи подяки від небайдужих громадян. Незважаючи на складну військову ситуацію (адже всупереч перемир’ю обстріли тривають), важкі побутові умови, солдати тримаються гідно та сповнені рішучості виконати поставлені завдання. Низький уклін всім небайдужим людям за молитви, за допомогу від воїнів 26, 72 бригад.

ЗОНА  АТО. Єпархія передала гуманітарну допомогу військовослужбовцямЗОНА  АТО. Єпархія передала гуманітарну допомогу військовослужбовцям