Голова єпархіального відділу «Церква і культура» взяв участь в концерті для ветеранів

Голова єпархіального відділу «Церква і культура» взяв участь в концерті для ветеранів27 травня зусиллями творчих колективів м. Березані Київської області було організовано концерт в українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни, що розташований у селі Циблі Переяслав-Хмельницького р-ну Київської області на території Бориспільської єпархії. Традиція проводити такі творчі зустрічі виникла давно і, незважаючи на будь-які труднощі, такі концерти відбуваються кожного року.

Вже не вперше у цьому заході взяв участь голова єпархіального відділу «Церква і культура», настоятель Софроніївської громади м. Березань прот. Олександр Клименко. Разом з хором ветеранів війни та праці «Вересень життя» він виконав пісні воєнних років та звернувся до присутніх з напутнім словом, закликаючи ветеранів бути прикладом для сучасних людей в любові до власної батьківщини та жертовному служінні своєму народу.

 Голова єпархіального відділу «Церква і культура» взяв участь в концерті для ветеранівГолова єпархіального відділу «Церква і культура» взяв участь в концерті для ветеранівГолова єпархіального відділу «Церква і культура» взяв участь в концерті для ветеранів

 

ДИВІТЬСЯ ЩЕ:

 

Останні новини