У Бориспільській єпархії продовжують свою роботу катехізаторські курси для мирян

У Бориспільській єпархії продовжують свою роботу катехізаторські курси для мирянДорогі жителі м. Бориспіль, м. Бровари, м. Вишгород та м. Березань!

З благословення його Високопреосвященства, митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, продовжують свою роботу богословські курси єпархіального Відділу релігійної освіти та катехізації. Їх головною метаю є розкриття сутності Християнства та духовного життя у Христі! Викладачі Київської Духовної Академії і Семінарії розкриють сторінки історії народження та життя Православної Церкви, предвічний сенс життєдайних чеснот Віри, Надії, Любові. Це Істини, що єднають в мирі з Богом і ближніми, закарбовані в Священному Писанні та Переданні, а також символічно виражені в Богослужінні. Саме на розгляді та вивченні цих основних джерел віровчення акцентується головна увага. Ви матимете змогу прослухати ґрунтовний курс богослов’я та отримати компетентну відповідь на хвилюючі запитання.

Курси безкоштовні.

У місті Бориспіль заняття проходять у чоловічому монастирі на честь ікони Божої Матері «Живоносне джерело» за адресою: м. Бориспіль, вул. Робоча, 44. Також при монастирі діє Недільна школа для дітей  (заняття щонеділі після Божественної літургії).  Інформація за тел.: 097-643-81-70 - архімандрит Спиридон (Ходанич). 

Детальніше про курси в Борисполі...

 

У місті Бровари заняття проходять у храмі на честь свв. апп. Петра і Павла за адресою: м. Бровари, вул. Київська, 229. Інформація за тел.: 097-588-11-31 - протоієрей Павло Рафальський.

Детальніше про курси в Броварах...

 

У місті Вишгород заняття проходять у храмі на честь святих страстотерпців Бориса та Гліба за адресою: м. Вишгород, вул. Калнишевського, 11а. Інформація за тел.: (296) 5 41 23.

Детальніше про курси у Вишгороді...

 

У місті Березань заняття проходять у храмі на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Березань за адресою: Київська обл., Баришівський р-н, м.Березань, вул. Набережна 43а

Детальніше про курси в Березані...

Запрошуються всі бажаючі!!!