Молодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками з парашутом

Молодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомЦікавий та насичений літній відпочинок організував для молоді Бориспільської єпархії керівник молодіжного відділу ієрей Максим Молотков у співпраці з молодіжним відділом Тульчинської єпархії Української Православної Церкви, який очолює протоієрей Василій Гончарук. 

Все почалося з липня, коли о.Максим з молоддю приїхали в с. Філюдки, що на Вінничині, на відкриття сезону роботи «Православної військово-патріотичної парашутно-десантної школи імені Цесаревича Олексія». За православним звичаєм, заходи розпочалися  з молебню, який очолив вікарій Тульчинської єпархії єпископ Ладижський Сергій (Аницой), під час якого благословив усіх майбутніх парашутистів.

Як в минулому, так і в цьому році паламарі закінчили «Православну школу» і зробили свій перший стрибок з парашутом. На сьогодні  хлопці 14-15 років вже мають серед своїх здобутків по 2-4 стрибки без інструктора з висоти 1000 метрів. Родзинкою співпраці між відділами стало закінчення парашутно-десантної школи дівчатками. Тепер в нашій єпархії є перші дівчата-парашутистки з м. Бровари, с.Кулажинці та с.Рожни, які у свої 14 років мають вже по два стрибка з парашутом. 

У школі також моляться та навчаються діти із сіл Світильня та Кулажинці, які відповідно до вимог стосовно вікової категорії ще не можуть стрибати з парашутом. З цієї причини вони просто літали в літаку  по завершенню заїзду. Крім того, ці хлопці та дівчата  пройшли прекрасну підготовку перед майбутніми стрибками.

Дитяча православна парашутно-десантна школа організувала три заїзди за літо (два для хлопців і один для дівчат). Після закінчення даного закладу і здійснення стрибка діти отримали свідоцтва парашутистів. 

Окрім того, на свято пророка Божого Іллі «Православна військово-патріотична парашутно-десантна школу імені Цесаревича Олексія» надала можливість «досвідченим» парашутистам здійснили свій черговий стрибок. 

Після закінчення навчання у вище зазначеній школі о.Максим разом з молоддю відправилися у подорож Вінничиною та дісталися до м. Немирів, де на кілька днів завітали до місцевого православного табору. Відпочинок дітей та їх дозвілля організував керівник молодіжного відділу Тульчинської єпархії о.Василій Гончарук. 

Побуваши в такій подорожі, трохи стомлені діти у піднесеному настрої повернулись додому. І вже за традицією шлях додому пролягав через McDonald’s.

 Молодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутомМолодіжний відділ єпархії організував для молоді насичений літній відпочинок зі стрибками  з парашутом