БЕРЕЗАНЬ. У місті розпочалося навчання на катехізаторських курсах

БЕРЕЗАНЬ. У місті розпочалося навчання на катехізаторських курсахЗ благословення Високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, у місті Березані при Свято-Благовіщенському храмі організовано православно-катехізаторські курси.

07 вересня 2014 року в неділю було відслужено молебень перед початком навчання. Богослужіння звершив благочинний Березанського округу ієромонах Назарій (Омеляненко). Після молебню отець Назарій звернувся до присутніх зі словом, в якому наголосив на важливості православної катехізації серед віруючих та підвищенню релігійної освітченості у суспільстві. Одразу після молебню пройшли перші лекції. 

Програма катехізаторських курсів розрахована на три троки навчання, протягом яких слухачі вивчатимуть Біблію, догматику, історію Православної Церкви та інших християнських деномінацій. Протягом першого року викладатимуться Святе Письмо Нового Завіту, катехізис, літургіка, історія Православної Церкви та сектознавство. До викладацького складу увійшли випускники КДА: ієромонах Назарій (Омеляненко), протоієрей Олександр Клименко, настоятель Свято-Троїцької церкви с. Недра, священик Вадим Бурлака, настоятель Свято-Успенської церкви м. Березані та Ричок О.С.

БЕРЕЗАНЬ. У місті розпочалося навчання на катехізаторських курсахБЕРЕЗАНЬ. У місті розпочалося навчання на катехізаторських курсахБЕРЕЗАНЬ. У місті розпочалося навчання на катехізаторських курсахБЕРЕЗАНЬ. У місті розпочалося навчання на катехізаторських курсахБЕРЕЗАНЬ. У місті розпочалося навчання на катехізаторських курсах