Відбулося засідання Відділу релігійної освіти та катехизації

Відбулося засідання Відділу релігійної освіти та катехизації3 липня 2014 р., з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, керуючого Бориспільскою єпархією відбулося засідання Відділу релігійної освіти та катехизації Бориспільської єпархії.

На зібранні були присутні куратори катехізаторських курсів Бориспільської єпархії - архім. Спиридон (Ходанич), ієром. Серафим (Іваниш), ієр. Павел Рафальський та благочинні Першого Вишгородського та Березанського благочинних округів - прот. Димитрій Денисенко, ієром. Назарій (Омеляненко).

Засідання розпочалося вступним словом голови відділу – архім. Спиридона (Ходанича).

На порядку денному були представлені наступні питання:

  • Обговорення організаційних питань по запровадженню катехізаторських курсів у Першому Вишгородському та Березанському благочиннях.
  • Ознайомлення та видача кураторам курсів методичних програм предметів.
  • Слухання пропозицій, щодо вдосконалення системи релігійної освіти та катехізації в Бориспільській єпархії (завдання та перспективи).

Відбулося засідання Відділу релігійної освіти та катехизаціїВідбулося засідання Відділу релігійної освіти та катехизаціїВідбулося засідання Відділу релігійної освіти та катехизаціїВідбулося засідання Відділу релігійної освіти та катехизаціїВідбулося засідання Відділу релігійної освіти та катехизації