Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній відправив молебень перед відкриттям ярмарку “Дари Київщини”

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній відправив молебень перед відкриттям ярмарку “Дари Київщини”11 жовтня на ринку "Столичний" (с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області) відбулося урочисте відкриття  Міжнародного ярмарку-фестивалю "Дари Київщини", що вперше проводиться в Україні з ініціативи Київської міської державної адміністрації та за участю префектури Греції.

Відкриваючи ярмарок, зі вступним словом до гостей та організаторів звернувся Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира участь у відкритті ярмарку взяв керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, який зачитав вітальне слово Його Блаженства та побажав всім допомоги Божої.

Після взаємних вітань митрополит Бориспільський і Броварський Антоній у співслужінні митрополита Петри і Херронісу Нектарія та митрополита Рефімнського Євгенія звершив молебень на призвання допомоги Божої перед початком всякого доброго почину.

На урочистості також були присутні: голова Київської обласної ради Олександр Качний, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олександр Сень, губернатор Криту Ставрос Арнаутакіс, посол Греції в Україні Васіліос Пападопулос, секретар Київської єпархії протоієрей костянтин Пилипчук, клірики Критської Православної Церкви Вселенського Патріархату та інші високопосадовці.

Міжнародний ярмарок-фестиваль "Дари Київщини" та виставка "Критська осінь 2013" проходитимуть на ринку "Столичний"  з 11 по 14 жовтня.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній відправив молебень перед відкриттям ярмарку “Дари Київщини”Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній відправив молебень перед відкриттям ярмарку “Дари Київщини”

 

 

http://mitropolia.kiev.ua

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31