Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у круглому столі, присвяченому проблемам підготовки священнослужителів до співпраці зі ЗМІ

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у круглому столі, присвяченому проблемам підготовки священнослужителів до співпраці зі ЗМІ1 жовтня, у другий день журналістського фестивалю, що проходить на території Святої Успенської Києво-Печерської лаври, зібрався круглий стіл, присвячений темі системи подготовки священнослужітелів до співпраці з сучасним медіа та реалізації церковних медіа проектів.

З глибокою аналітичною доповіддю на тему "Якою має буті система подготовки священнослужителів до співпраці з сучасним медіа та реалізації церковних медіа проектів" виступив керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київських духовних шкіл, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній. Владика вказав віхи подальшого розвитку єпархіальних друкованих та електронних ЗМІ. Зокрема, він вказав на необхідність залучення до церковної журналістики глибоко воцерковлених професіоналів поряд з досвідченими, добре підготовленими, священнослужителями.

У ході засідання відбулося відкрите обговорення питань, пов'язаних з участю у роботі ЗМІ духовенства. Були висловлені думки про необхідність підготовки студентів духовних шкіл до основ роботи зі ЗМІ, а також проведення спеціальних курсів для придбання та підвищення кваліфікації священнослужителями, які працюють у сфері церковної журналістики. Увагу приділили питанню організації спеціальної підготовки і для журналістів, що працюють з релігійною тематикою.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у круглому столі, присвяченому проблемам підготовки священнослужителів до співпраці зі ЗМІ Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у круглому столі, присвяченому проблемам підготовки священнослужителів до співпраці зі ЗМІ

http://mitropolia.kiev.ua

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31