Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив проект надання допомоги українським переселенцям, які знаходяться у Німеччині

Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив проект надання допомоги українським переселенцям, які знаходяться у Німеччині4 листопада 2022 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій зустрівся з очільником благодійного фонду – протодияконом Вадимом Новинським та обговорив із ним шляхи надання допомоги українським переселенцям, які знаходяться у Німеччині.

 

У зустрічі також взяли участь голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, намісник Вознесенського Банченського монастиря Чернівецької єпархії митрополит Банченський Лонгин та архієпископ Шепетівський і Славутський Євсевій.  

«У часи тяжких випробувань Церква ніколи не забувала про свою соціальну роль. Сьогодні обговорили можливості надання соціальної та гуманітарної допомоги українським біженцям у Німеччині. На даний момент тут мешкає близько мільйона громадян України, і Українська Православна Церква не може залишити їхні проблеми поза увагою», – прокоментував дану зустріч протодиякон Вадим Новинський.