10-ліття Вознесенської єпархії.

10-ліття Вознесенської єпархії.4 вересня 2022 року Керуючий справами УПЦ, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив освячення  храму в ім’я святого пророка Давида у місті Первомайськ Вознесенської єпархії.

 

Митрополиту Бориспільськопу і Броварському Антонію співслужили митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф, митрополит Вознесенський і Первомайський Олексій, архієпископ Баришівський Віктор, архієпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій, гості у священному сані та духовенство Вознесенської єпархії.

Після чину освячення у Давидівському храмі звершили Божественну літургію, під час якої особливо помолились про мир на українській землі; про позбавлення від ворога; щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї та втратив домівки; про благословення Боже людям доброї волі, які допомагають нужденним.

Наприкінці богослужіння митрополита Вознесенського і Первомайського Олексія привітали з 10-ю річницею архієрейської хіротонії.

ФОТО: