Початок навчального року в КДАіС

Початок навчального року в КДАіС1 вересня 2022 року Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну лiтургiю в академічному храмі КДАіС.

 

За Літургією у храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці Предстоятелю співслужили керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф, голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент, архієпископ Баришівський Віктор, ректор КДАіС архієпископ Білогородський Сильвестр, проректор з виховної роботи КДАіС єпископ Згурівський Амвросій, єпископ Бородянський Марк, викладачі та студенти Київських духовних шкіл у священному сані.

За богослужінням молились вихованці, студенти, викладачі Київських духовних шкіл та парафіяни академічного храму. Співав студентський хор під керівництвом архімандрита Леонтія (Тупкала).

За Літургією помолились про мир на українській землі; про позбавлення від ворога; щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї і втратив домівки; про благословіння Боже людям доброї волі, які допомагають нужденним. Предстоятель попросив у Бога милості українському народу, щоб Господь умудрив владу, зміцнив мужністю воїнів, звільнив полонених, зцілив хворих та дав прихисток тим, хто позбавлений дому.

ФОТО: