Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Апостольським Нунцієм в Україні

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Апостольським Нунцієм в УкраїніЗ благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, 9 лютого 2022 року Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Апостольським Нунцієм в Україні архієпископом Вісвальдасом Кульбокасом. 

У зустрічі також взяв участь заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.

Під час розмови йшлося про сучасний стан православно-католицьких відносин, як на глобальному, так і на українському рівні. Також були обговорені інші питання, що становлять спільний інтерес.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Апостольським Нунцієм в УкраїніМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Апостольським Нунцієм в УкраїніМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Апостольським Нунцієм в УкраїніМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Апостольським Нунцієм в УкраїніМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з Апостольським Нунцієм в Україні