Субота першої седмиці Великого посту

Субота першої седмиці Великого посту20 березня 2021 року, у суботу першої седмиці Великого посту, керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив Божественну Літургію в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері.

Його високопреосвященству співслужили - ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр та вікарій Бориспільської єпархії єпископ Згурівський Амвросій.

Під час богослужіння були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Після відпусту митрополит Антоній привітав студентів і вихованців Київських духовних шкіл з причастям Святих Христових Тіла і Крові та звернувся до присутніх зі словом архіпастирськими настановами.

 Субота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого постуСубота першої седмиці Великого посту