Неділя м’ясопусна, про Страшний суд

Неділя м’ясопусна, про Страшний суд7 березня 2021 року, у Неділю м’ясопусну, про Страшний суд, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятелю співслужили намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк, гості монастиря у священному сані та духовенство обителі. За богослужінням молився митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон.

Після читання Святого Євангелія Блаженніший владика звернувся до пастви зі словом проповіді. Предстоятель пояснив вірянам, для чого Церква нагадує про Страшний суд перед Великим постом. За словами Його Блаженства, молитва і піст необхідні людині, щоб навчитись робити добрі справи, про які Господь запитає у нас на Страшному суді.

За Літургією піднесли особливі молитви про припинення епідемії коронавірусу, про одужання хворих та лікарів.

 Неділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний судНеділя м’ясопусна, про Страшний суд