Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса»

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» 9 жовтня 2020 року, у день пам’яті святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив освячення храму на честь святого апостола Іоанна в Одесі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Храм святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова знаходиться в комплексі Міжнародної академічної школи «Одеса», яка відкрилась цього року для навчання. Школа побудована на місці сімейної церкви відомого мецената і громадського діяча XIX століття Григорія Маразлі. Окрім храму апостола Іоанна в комплексі є ще один храм – на честь преподобного Сергія Радонезького. 

Після чину великого освячення храму Блаженніший владика звершив Божественну літургію.

Предстоятелю співслужили митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Овідіопольський Аркадій, архієпископ Южненський Діодор, архієпископ Арцизський Віктор, єпископ Болградський Сергій, єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк, гості та духовенство єпархії.

За богослужінням особливо помолились про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів.

Після відпусту виголосили многоліття. Предстоятель привітав паству зі святом та розповів про життя апостола і євангеліста Іоанна Богослова.

Блаженніший Архіпастир подякував за труди владиці Агафангелу та благодійникам і прикликав благословіння Боже на всіх, хто долучився до будівництва храму, та тих, хто буде до нього приходити.

Потім Предстоятель відзначив благодійників храму церковними нагородами. Зокрема, Архіпастир нагородив ініціатора будівництва школи і храму Сергія Ківалова.

Після Богослужіння Блаженніший Митрополит Онуфрій взяв участь в урочистому відкритті Міжнародної академічної школи «Одеса».

 
 
 Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса» Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь в освяченні храму на честь апостола Іоанна Богослова в Міжнародній школі «Одеса»
March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31