Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. Чумальово

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. Чумальово21 січня 2020 року, у Свято-Вознесенському жіночому монастирі с. Чумальово була звершена заупокійна Божественна Літургія за спочилим батьком митрополита Антонія новопреставленим Іоаном Паканичем.

Богослужіння очолив Високопреосвященніший Марк, митрополит Хустський і Виноградівський.

Йго Високопреосвященству співслужили: Керуючий справами УПЦ, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф, архієпископ Бердянський і Приморський Єфрем, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій, єпископ Угольський Симеон, єпископ Згурівський Амвросій, духовенство монастиря та Хустської єпархії.

 Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. ЧумальовоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній молився за спочилого батька на заупокійній Літургії в с. Чумальово