Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у зустрічі Предстоятеля УПЦ з Надзвичайним і Повноважним Послом Сербії в Україні

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у зустрічі Предстоятеля УПЦ з Надзвичайним і Повноважним Послом Сербії в Україні24 вересня 2019 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври Надзвичайного і Повноважного Посла Сербії в Україні Раде Булатовича, який закінчує свою дипломатичну каденцію в нашій країні.

 

На зустрічі також був присутній керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Предстоятель і Посол обговорили сучасний рівень державних та культурних взаємин між Сербією та Україною, а також духовні православні зв’язки, які століттями поєднували дві країни.

Пан Булатович розповів Його Блаженству про діяльність Посольства його країни в Україні і про напрями україно-сербських міждержавних відносин.

Блаженніший Митрополит Онуфрій подякував панові Послу за його роботу на благо україно-сербських взаємин і побажав Господньої допомоги в наступній дипломатичній діяльності.